Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Fornøyde kunder

Vi selger ikke bare hus, vi selger hjem.

House of Mago har hjulpet oss med å skape følelsen av hjem. De er dyktige, raske og ikke minst fleksible, noe vi boligselgere liker! Takk

  Anne Sofie Bonde Boligkoordinator/HMS-konsulent - Perspektiv Eiendomsutvikling AS

Veldig fornøyd

For det første så blir det mye finere bilder når boligen er stylet, flere eksempler på at det er det som skal til for salg. Romsligheten blir også mye mer synlig når den er riktig stylet.

  Gunnar Strand Bolig-Prosjekt AS

Det er ikke uten grunn at House of Mago har blitt vår foretrukne stylist.

Med en enorm service, tilgjengelighet og kvalitet – får alltid kunden presentert boligen sin på best mulig måte, og ekstra godt betalt for hjemmet sitt!

  Joakim Furulund Meglerkoordinator, Grimsøen & Partner

Stylingen gjorde at leiligheten oppnådd svært god pris!

Ved å bruke styling og House of Mago oppnår man en flott presentasjon, gode priser og objektet blir mere tiltalende. Stylingen gjorde at leiligheten oppnådd svært god pris! Når jeg fikk bildene trodde jeg først jeg hadde fått av feil leilighet!

  Birgit Grandahl Eiendomsmegler 1 Østfold Akershus

House of Mago er svært gode på boligstyling.

De ser hva som er riktig stil og design for hver enkelt bolig. Dette fører til at jeg som megler føler meg trygg på at eiendommen vises frem på best mulig måte. Jeg solgte nylig en leilighet som var helt uten møber. Etter styling ble den solgt langt over takst etter første visning. Jeg er ikke i tvil om hvor viktig boligstyling er for at jeg skal få best mulig pris for mine objekter!

  Monica Aronsen EiendomsMegler 1 Østfold Akershus
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor